Selskap
Det finnes alltid en grunn til å feire! Med våre lokaler har vi mulighet til å arrangere både små og større selskaper – bursdag, jubileum, konfirmasjon, barnedåp og bryllup.
For at du skal få akkurat det selskapet du ønsker, sørger vi for å invitere til en samtale i god tid før selskapet avholdes.
Her kan du vurdere meny, oppdekking, tider og priser – alt tilpasset dine ønsker.
Vi kan tilby fine priser på overnatting for dine gjester.
Ta kontakt med oss på [email protected] om du ønsker at ditt neste selskap skal avholdes hos oss.
Koldtbord
Min. 15 personer
- Roastbeef med remulade og rødløk
- Kokt skinke med asparges
- Røkt skinke med italiensk salat
- 2 typer spekemat med potetsalat
- Kalkunbryst med waldorfsalat
- Kyllingklubber
- Røkelaks med eggerøre
- Vikinglaks med sennepssaus
- Varmrøkt pepperlaks med rømmedressing
- Varmrøkt honninglaks med rømmedressing
- Stekte potetbåter med timian
- Kokt egg med majones og reker
- Skagensalat
- Brokkolisalat
- Mozzarella med romat, rødløk og pestovinaigrette
- Hjemmelaget foccacia
- Gresk salat med fetaost og oliven
- Grønn salat med paprika, rødløk og agurk
- Fylt paprika med fetaost
- Kjøttboller med tomatsaus
- 4 sorter tapaspølser
Salat, smør, flatbrød og loff er inkludert på alle koldtbord.
Antall
5 alternativer
Kr 269 ,-
10 alternativer
Kr 329 ,-
15 alternativer
Kr 379 ,-
Fullt koldtbord
Kr 419 ,-
Snitter
2 stk
Kr 69 ,-
4 stk
Kr 135 ,-
Karbonadesmørbrød med stekt løk og speilegg
Kr 89 ,-
Dobbelt karbonadesmørbrød med stekt løk og speilegg
Kr 129 ,-
Forretter
Skogsoppsuppe med godt brød og smør
Kr 85 ,-
Asparges med serranoskinke
Kr 89 ,-
Bruschetta
Kr 75 ,-
Kremet laksesuppe med godt brød og smør
Kr 79 ,-
Hovedretter
Elgodd
Kr 205 ,-
Med gulrot og potet
Kamstek og kjøttkaker
Kr 189 ,-
Med grønnsaker, saus og potet
Helstekt ytrefilét av okse
Kr 289 ,-
Med grønnsaker, amandinepotet og rødvinssaus
Ovnsbakt laks
Kr 245 ,-
Med grønnsaker, potet og fløtesaus
Finnbiff eller viltgryte
Kr 219 ,-
Med grønnsaker og potetmos
Ørretfilét
Kr 215 ,-
med grønnsaker, amandinepotet og Sandefjordsmør
Helstekt ytrefilét av rein
Kr 329 ,-
Med grønnsaker, timianbakt amandinepotet og viltsaus
Helstekt indrefilét av svin
Kr 249 ,-
Med grønnsaker, amandinepotet og bearnaise
Desserter
Hotellets karamellpudding
Kr 85 ,-
Multeis med cognac
Kr 90 ,-
Panna cotta med bringebærsaus
Kr 65 ,-
Valgfri fromasj
Kr 65 ,-
velg mellom krokan, multe eller sjokolade
Himmelsk lapskaus
Kr 59 ,-
Sjokoladefondant
Kr 95 ,-
Med is, frisk frukt og bær
Mini pavlova
Kr 79 ,-
Med vaniljekrem, frisk og frukt/bær
Kaker
Bløtkake
12-16 pers Kr 450 ,-
25-30 pers Kr 800 ,-
Med jordbær og banan
Verdens beste
12-16 pers Kr 450 ,-
25-30 pers Kr 800 ,-
Med vaniljekrem
Pavlova
8-12 pers Kr 350 ,-
16-20 pers Kr 600 ,-
Med jordbær, bringebær, blåbær og kiwi
Ostekake
12-16 pers Kr 500 ,-
Med bringebær eller sitron
Peanøttkake
12-16 pers Kr 500 ,-
Sjokoladekake
12-16 pers Kr 450 ,-
Gulrotkake
12-16 pers Kr 450 ,-
Eplekake
12-16 pers Kr 450 ,-
Suksessterte
8-12 pers Kr 350 ,-
Tårnkake
Kr 250 ,-
Egendefinert pynt
Kr 50 ,-
Julemeny
Som seg hør og bør vil det i desember lukte sprøstekt svor og pinnekjøtt i det du går inn døra på hotellet.
Fra 11. november til 20. desember er det mulig å bestille julemat hos oss.
Julebuffet
Per person Kr 395 ,-
Ribbe, lutefisk og pinnekjøtt med alt av tilbehør samt karamellpudding, riskrem og multekrem.
Min. 15 pers
Juletallerken
Per person Kr 245 ,-
Velg mellom pinnekjøtt, lutefisk eller ribbe med tilbehør samt karamellpudding, riskrem eller multekrem.
Alle må velge samme hovedrett og dessert om ikke annet er avtalt